Frisk luft är ett måste

Frisk luft är något som behövs utomhus som inomhus för att man ska trivas och hålla energin på en bra nivå. Så fort det blir sämre luft inomhus märks det i form av att du blir tröttare och får koncentrationssvårigheter. När du installerar ett http://www.skorstensknuten.se/sortiment/ventilationsaggregat-småhus tar du kontroll över avgaser, bakterier och pollen. Om du känner att du ständigt är trött och hängig när du är hemma så är det dags att ta tag i det.

Lätt att montera och kontrollera
Luften inomhus blir renare och mer komfortabelt. Ett ventilationsaggregat är väldigt lätt att installera till olika situationer som kan uppstå. Detta görs via en kontrollpanel där flera driftlägen och funktioner finns tillgängliga. Den går även lätt att montera bakom en kökslucka då framsidan är väldigt plan. De passar för både villor, fritidsbostäder och flervåningshus samt så fungerar de lika bra vid renovering som vid nybyggnation. Energiåtervinningen för denna ventilationsaggregat är upp till 80%.

Expert på skorstenar, ventilation och eldstäder
Du som kund får en produkt från ett företag som har över 30 års erfarenhet i branschen inom skorstenar, ventilation, energibesparing, sotning och alla andra typer av arbeten vid skorstenar, ventilation och eldstäder. Hos företaget får du en helhetslösning samt hjälp oavsett om du är privatperson eller ett företag. Du får även ett av marknadens längsta arbetsgarantier som är upp till mellan 10 – 20 års tid. Knivsta är den geografiska utgångspunkten för företaget men arbeten görs i hela Stockholm och även i Uppsala.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *