HTC Superfloor

Har du en industrilokal där det är dags att slipa betonggolv, då bör du i samma veva passa på att införskaffa ett HTC Superfloor. Det är kort beskrivet ett registrerat namn på ett förädlat betonggolv, slipat och polerat med hjälp av HTCs fantastiska maskiner. Det innebär att även ditt betonggolv kan bli ett HTC Superfloor. Golvet kommer att bli mer estetiskt tilltalande och även bidra till en bättre arbetsmiljö.

Lättstädat
Med hjälp av ett HTC Superfloor så kommer dammbindningen att bli obefintlig och det kommer att bli mindre smutsigt på arbetsplatsen. Golvet kommer även vara mer lättstädat och då golvet är dammbindande kommer det inte att samlas lager med damm på höga hyllor som ingen når till. Det blir därmed mycket lägre kostnader än ni har idag för städning och underhåll, precis därför ska du skaffa HTC Superfloor.

Tål slitage
Man kan slipa HTC Superfloor på både nya och gamla betonggolv, slutresultatet av golvet beror på hur golvet är gjutet. Efter att golvet har blivit till ett HTC Superfloor så kommer det att klara av mycket mer och vara betydligt mer tåligt. Därför är ett HTC Superfloor till exempel lämpligt där man kör med tunga fordon eller i gallerior där det rör sig väldigt mycket människor dagligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *