Patroner till gräddsifoner

http://www.gräddsifon.se/patroner-till-graddsifon/ kan man få information om de patroner innehållande lustgas som används i gräddsifoner. Vad man ska tänka på är att lustgasen inte håller sig i patronerna hur länge som helst, varför det är bra att ha koll på dem så att man inte planerar att göra en tårta med gräddsifonen och upptäcker att de patroner man har hemma är för gamla. Då händer ingenting alls med grädden, och man får vispa den själv. När man gör det så blir grädden mindre bra att använda till bakverk. Gräddsifoner används därför på caféer och konditorier när man gör bakverk. Så varför ska väl inte dina tårtor se lika snygga ut som de köpta? Istället för lite sådär hemlagat rinnig grädde kan du genom att använda gräddsifon få till den där perfekta grädden. Man kan även använda en sifon till andra saker, så som exempelvis soppa om man verkligen vill piffa till det lite extra. Det är en mycket bra uppfinning, och det är så himla enkelt att använda en sifon så jag rekommenderar verkligen alla att testa. Det passar också bra att ha gräddsifonen på bordet när man äter våfflor eller pannkakor och alla kan trycka ut grädde själva, istället för att klabba med en sked i gräddskålen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *