Piffa till det lite med proffsig och snygg grädde

http://www.gräddsifon.se/ blir man verkligen sugen på att köpa sig en gräddsifon! Jag köpte en direkt! Jag har använt den flitigt nu under sommaren, både till kakor, jordgubbar, desserter, blåbär, tårtor med mera. När man väl har börjat använda en gräddsifon så är det svårt att sluta, helt enkelt! Allting som får lite grädde från en gräddsifon på sig blir så otroligt fint så man vill ha det på allt!

Alla borde ha en gräddsifon!
Alla som köpt varm choklad eller kaffe med grädde på ett café har ju redan sett det fantastiska resultatet som en gräddsifon ger, så varför skulle man tacka nej till att ha en hemma? Det man behöver för att den ska funka är patroner, vilka man köper på samma ställen som saluför gräddsifoner. Man kan köpa många på en gång, men gasen sipprar ut om man låter dem ligga alltför länge, så det är bra att inte köpa för många på en gång om man inte ska använda så många direkt.

Perfekt till desserter
Just till desserter passar det extra bra med grädde från en gräddsifon eftersom man kan kontrollera mängd och utseende på grädden så att det blir extra snyggt. Det bästa knepet är att alltid spruta ut lite typ i vasken innan man sprutar på desserten eftersom grädden då får lite som en skjuts, och den mindre snygga grädden som kommer ut första gången man sprutar ut grädde från en gräddsifon hamnar således där den hör hemma, i vasken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *